Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
CH 3TG zas.żyw.czł.
|
|
|
|
CH 1THG-1/2 pod.żyw.
|
2 |
8:50- 9:35 |
|
|
CH 2TG tech z tow
|
|
|
3 |
9:45-10:30 |
|
|
CH 1THG-1/2 tech z tow
|
|
CH 2TG pod.dzia.gas
|
4 |
10:50-11:35 |
|
|
CH 3TG zas.żyw.czł.
|
CH 3TG dietet.
|
CH 3TG dietet.
|
5 |
11:45-12:30 |
|
CH 2TG-1/2 prac.gastr.
|
|
CH 2TG tech z tow
|
CH 2TG-1/2 prac.gastr.
|
6 |
12:35-13:20 |
|
CH 2TG-1/2 prac.gastr.
|
|
|
CH 2TG-1/2 prac.gastr.
|
7 |
13:25-14:10 |
|
CH 2TG-1/2 prac.gastr.
|
|
CH 1THG-1/2 tech z tow
|
CH 2TG-1/2 prac.gastr.
|
8 |
14:15-15:00 |
|
CH 2TG-1/2 prac.gastr.
|
|
CH 2TG zas.żyw.czł.
|
CH 2TG-1/2 prac.gastr.
|
|